Babykleding

Handgemaakte babykleding gemaakt van biologisch katoen. Kids4trendy kiest met zorg de beste merken uit. Betaalbare babykleding en goed voor het milieu.

*op sommige handgemaakte producten zit een levertijd van 5 tot 14 werkdagen. Stuur ons een mailtje in geval je hier een vraag over hebt. In sommige gevallen kunnen we sneller leveren: info@kids4trendy.nl

Populaire setjes voor baby's

Kies voor een complete babyset om mee te nemen naar het ziekenhuis om je baby een zachte start te geven. Ga voor een adembenemende mooie set om je kindje mooi aan te kleding of als geboortecadeau tip. 

Babydekentjes

Heb je onze Teddy dekens al gezien die je kunt personaliseren met de naam van je kindje erop? Heerlijk warm en zacht. We bieden duurzame babydekentjes aan gemaakt van biologisch katoen. 

Sale!

Micu micu | Mutsje mint met knoop

€ 9,00 € 7,00
Sale!

Micu micu | Mutsje mint met knoop

€ 9,00 € 7,00

Hoed voor baby's tot 6 maanden gemaakt van biologisch katoen in onze workshops in Barcelona.

 

Het is een hoed die geen binnennaden heeft om irritatie bij de baby te voorkomen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Afmetingen: Breedte 14 cm en lengte 14 cm.

 

Koud wassen en niet in de droger 

Baby accessoires 

We bieden duurzame baby accessoires aan die of handgemaakt zijn of gekocht zijn op basis van faire trade. Fijne bijtringen, eetbakjes en nog veel meer. Gemaakt om gezinnen een fijne beleving te bieden bij de start van hun kindje(s). 

We houden rekening met je! Onze merken werken met biologisch katoen en vrijwel alles wordt met de hand gemaakt. No chemicals.