JF Baby

Wat Joy Fits echt opmerkelijk maakt, is dat onze kleding met liefde en vakmanschap op Nederlandse bodem wordt gemaakt. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten en gigantische we onze ecologische voetafdruk.

Onze kledinglijnen zijn eenvoudig met oog voor bijzondere details, eigentijds, creatief en doordacht. We hanteren een kleurenpalet dat consistent is over al onze producten, waardoor klanten gemakkelijk kunnen mixen en matchen. Onze unieke prints geven de kleding een onderscheidende uitstraling.

Het is een ware trend om handgemaakte babykleding gemaakt van biologisch katoen aan te schaffen voor je kleintje. JF baby werkt met biologisch katoen. Zo vindt je de meest schattige handgemaakte jurkjes voor meisjes, maar ook handgemaakte leggings in allerlei kleuren die matchen bij de jurkjes. Je kunt de hele collectie van JF baby mixen en matchen. 

Alles is gemaakt van biologisch katoen wat goed is voor de huid van je kleintje. Daarbij biedt het een hoge kwaliteit waardoor de handgemaakte babykleding veel langer meegaat. Je shopt bij JF baby niet alleen babykleding voor meisjes, maar ook voor jongens. Bijvoorbeeld een handgemaakt shirt voor baby jongens met een stoere broek erbij. Ook vindt je de aller ooisye vestjes. Wil je graag iets persoonlijks laten maken wat hier niet tussen staat? Dat kan! Contacteer ons via info@kids4trendy.nl en laat ons weten wat je wensen zijn!