Met zorg en aandacht zoeken we goede merken uit om mee samen te werken. Zo vindt je bij ons de allermooiste handgemaakte biologische babykleding, maar ook biologische kinderkleding. Je vindt bij ons verschillende bekende merken die allemaal iets betekenen op gebied van mens en/of millieu. 

Bij Kids4trendy staan we voor kwaliteit. Alle kleding wordt gemaakt van katoen, biologisch katoen of een andere biologisch stof. Ook werken we alleen op basis van fair-trade wanneer we artikelen inkopen. 

Shop de allermooiste handgemaakte jurkjes voor meisjes of kleed je baby aan in de fijnste en mooiste handgemaakte babykleding. We bieden een hele collecties aan voor zowel jongens als meisjes. 

Je shopt bij ons de meest unieke en speciale kleding die je kind echt laat doen stralen. Ook vindt je bij Kids4trendy de basics die elk jongetje of meisje nodig heeft in zijn of haar kledingkast. 

We zijn er elke dag mee bezig om onze collecties steeds meer uit te breiden met biologische handgemaakte baby en kinderkleding. Kom dus regelmatig terug om onze collectie te bekijken. 

Hartelijke groet,

Team-kids4trendy